Over mij

“Wie is Studio gewoonzo?”

Hej, ik ben Kim. De laatste 10 jaar heb ik vooral veel kennis opgedaan in de cultuur- en erfgoedsector. Dit hoofdzakelijk over het behoud en beheer van historisch waardevol (on)roerend, immaterieel, archeologisch en industrieel erfgoed.

In deze sector heb ik voornamelijk als management assistent tal van projecten succesvol uitgewerkt. In het bijzonder op financieel, administratief en communicatief vlak.

“Anders dan anderen”

Mijn intrinsieke passie voor kunst, poëzie, het visueel vormgeven van ideeën, design en ambacht alsook voor mens-gerelateerde & maatschappelijke thema’s waaronder duurzaamheid, diversiteit, ontwikkeling, samenwerking, ontmoeting en welzijn resulteerden in het volgen van verschillende opleidingen.

Dit gaande van de opleiding interieurvormgeving, industrieel design, fotografie, lederbewerking, grafische vormgeving tot copywriter, communicatieverantwoordelijke en projectmanagement. Zelfs de opleiding lifecoach basis en gevorderden wist me enorm te boeien.

“Wat doet Studio gewoonzo?”

Met bovenstaande multidisciplinaire vakgebieden…

1. bedenk en ontwerp ik creatieve, grafische en visuele concepten.

2. schrijf, formuleer en schrap ik woorden en zinnen tot een duidelijke en heldere boodschap om hiermee het beoogde doelpubliek te overtuigen om tot actie over te gaan – of net niet.

3. kan ik als virtueel assistent zorgen voor meer tijd in jouw drukke leven.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren